Bine ati venit la EXQ Clinic

Despre noi

Surâde vieții mai mult

Din pură pasiune, ne găsim satisfacția în spatele fiecărui zâmbet pe care îl creăm. Investim continuu în pregătirea noastră profesională și în tratamente performante personalizate, prin dotări și tehnologii digitale de ultimă generație. În Clinica Stomatologică EXQ, te așteptăm într-o ambianță încrezătoare a tuturor posibilităților stomatologice moderne. Fiindcă nicicând nu e prea devreme pentru o nouă dantură.

De ce sa alegi Clinica Stomatologica EXQ

EXQ Clinic – Cluj-Napoca

Misiunea noastră este asigurarea serviciilor de cea mai buna calitate in Stomatologie

Lucram cu suflet

Avem grijă de sănătatea ta dentară cu mare compasiune și înțelegere, astfel încât să poți avea cel mai frumos zâmbet.

Intotdeauna la dispoziția ta

Zâmbetul nu dispare niciodată de pe fețele medicilor noștri, ei creand întotdeauna o atmosferă cât mai confortabilă pentru tine.

Ajutor la îndemână

Suntem gata să consultam și sa tratam orice problemă dentară in cadrul clinicii noastre, oricând, cu o programare in prealabil.

Diagnostic precis

Când dinții tăi sunt cariați sau deteriorați, folosim tehnologii moderne pentru a detecta problema și a oferi tratamentul corespunzător, optimizat, pe placul si nevoilor tale.

Controale periodice

Oferim control periodic pentru afecțiunile dentare și oferim numeroase promoții pentru pacienții noștri și membrii comunității noastre.

Posibilitate de achitate in rate

La anumite lucrări sau operațiuni costul total se poate achita in rate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați.

ECHIPA DE SPECIALIȘTI

EXQ Clinic Cluj-Napoca

Dr. Letitia Dragan

Medic Stomatolog - Specialist Endodontie

Dr. Pop Andrada

Medic Stomatolog

Dr. Bucur Adrian

Medic Stomatolog - Specializare Protetca

Dr. Pop Alexandru

Medic Stomatolog

Dr. Bob Diana

Medic Stomatolog - Specializare Ortodontie

Dr. Bob Denisia

Medic Stomatolog - Specializare Chirurgie

Dr. Florian Teodora

Medic Specialist Dermatolog

Dr. Chicinas Dan

Medicina interna - Specialist Ecografie

Asist. Oprea Madalina

Asistent Stomatologie

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button