Bine ati venit la EXQ Clinic

Despre noi

Surâde vieții mai mult

Din pură pasiune, ne găsim satisfacția în spatele fiecărui zâmbet pe care îl creăm. Investim continuu în pregătirea noastră profesională și în tratamente performante personalizate, prin dotări și tehnologii digitale de ultimă generație. În Clinica Stomatologică EXQ, te așteptăm într-o ambianță încrezătoare a tuturor posibilităților stomatologice moderne. Fiindcă nicicând nu e prea devreme pentru o nouă dantură.

dr stomatolog letitia dragan

De ce sa alegi Clinica Stomatologica EXQ

EXQ Clinic – Cluj-Napoca

Misiunea noastră este asigurarea serviciilor de cea mai buna calitate in Stomatologie

Lucram cu suflet

Avem grijă de sănătatea ta dentară cu mare compasiune și înțelegere, astfel încât să poți avea cel mai frumos zâmbet.

Intotdeauna la dispoziția ta

Zâmbetul nu dispare niciodată de pe fețele medicilor noștri, ei creand întotdeauna o atmosferă cât mai confortabilă pentru tine.

Ajutor la îndemână

Suntem gata să consultam și sa tratam orice problemă dentară in cadrul clinicii noastre, oricând, cu o programare in prealabil.

Diagnostic precis

Când dinții tăi sunt cariați sau deteriorați, folosim tehnologii moderne pentru a detecta problema și a oferi tratamentul corespunzător, optimizat, pe placul si nevoilor tale.

Controale periodice

Oferim control periodic pentru afecțiunile dentare și oferim numeroase promoții pentru pacienții noștri și membrii comunității noastre.

Posibilitate de achitate in rate

La anumite lucrări sau operațiuni costul total se poate achita in rate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați.

Call Now Button