EXQ Clinic

Termene si Conditii

EXQ Clinic Srl ; CUI: 42800084

str. Campului 117, Cluj-Napoca

Modalitati de plata cu cardul

 • Visa,
 • Mastercard
 • Libra Pay

Ce servicii/oferte vor fi platite online cu cardul?

Toate serviciile pot fi platite cu cardul in cadrul clinicii sau unele si online.

Politica de retur/ anulare

Va informam ca in cadrul EXQ clinic serviciile nu pot fi anulate, iar banii nu pot fi returnati in cazul in care exista nemultumiri asupra rezultatului tratamentelor.

Politica de confidentialitate

exqclinic.ro se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente a oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de marketing si de prestari servicii.

Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Principii

Politica de protejare a datelor in exqclinic.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
– Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
– Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
– Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
– Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;
– Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
– Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
– Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
– Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
– Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

Informatii privind siguranta datelor clientilor

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, etc.

Colectarea datelor personale

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale pentru ca exqclinic.ro sa isi poata imbunatatii serviciile si afacerile.

Putem colecta date precum: Nume, email, telefon, zi de nastere, adresa fizica si CNP.

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului exqclinic.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si sa imbunatatim functionarea site-ului noastru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

Cine are acces la datele dvs.?

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs.

Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

 1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
  3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  4. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  5. Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
  6. Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
  8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp;
  9. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cnp;

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

Care sunt drepturile Dvs.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea exqclinic.ro o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii. exqclinic.ro poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. Informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.

– dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre exqclinic.ro a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. exqclinic.ro va va comunica orice rectificare a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.

– dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea exqclinic.ro stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar exqclinic.ro are obligația de a sterge datele respective. exqclinic.ro va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter personal, cu excepția cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.

– dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea exqclinic.ro restrictionarea prelucrarii. exqclinic.ro va va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dvs., cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.

– dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre exqclinic.ro, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

– dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

– dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

– dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de exqclinic.ro pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Cum aveti acces la datele dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul sectiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: Str. Campului 117, Cluj-Napoca, Romania sau la email: exqclinic@gmail.com

exqclinic.ro va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de exqclinic.ro gratuit.

Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, exqclinic.ro poate:

– fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
– fie sa refuze sa dea curs cererii.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de exqclinic.ro, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim!

 

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button