Clinica Dermatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

TERAPIA VAMPIR CLUJ

PRP (principiul regenerării cu sânge propriu / terapia vampir)

Este una dintre cele mai populare proceduri dermato-cosmetice folosite pentru revitalizarea țesuturilor. Consta in recoltarea de sânge propriu și concentrarea factorilor de creștere urmată de reintroducerea acestora in țesutul cutanat cu scopul de a stimula procesul de regenerare celulara precum și sinteza de colagen. După recoltare, sângele este centrifugat timp de 10 min, recoltandu-se apoi intr-o seringa plasma bogata in trombocite, urmată de injectarea acesteia in piele, fie cu ajutorul unor ace fine, fie cu ajutorul dermapenului.

 

Indicații:

 • Indicații in dermatologie:

 • Ameliorarea ridurilor fine

 • Reducerea cearcănelor

 • Revitalizarea și regenerarea pielii

 • Textura pielii neuniforma

 • Ten lipsit de strălucire și vitalitate

 • Refacerea fermitatii

 • Reducerea vergeturilor

 • Stimularea creșterii parului

 • Hiperpigmentare

 • Cicatrici postacneice

 • Reîntinerirea mâinilor

terapia vampir

Cintraindicații:

 • Sarcina

 • Alăptare

 • Epilepsie

 • Boli autoimune

 • Tulburări de coagulare sau tratament cu antiagregante și anticoagulante

Procedura este una sigura, durează in medie 45-60 de minute. Post procedura poate apărea o roseata ușoară, cu minim edem, care însă dispar după 24 de ore. Este recomandat sa se evite dusurile fierbinți și sauna, iar pe parcursul zilei se recomanda aplicarea cremelor cu factor de protectie solară.

Rezultatele sunt vizibile după aproximativ 14 zile de la efectuarea tratamentului, iar acesta se menține intre 3-4 luni, in funcție de caracteristicile fiecărui pacient.

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button