Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

URGENTE STOMATOLOGICE CLUJ

0786.277.734

La EXQ Clinic Cluj înțelegem că problemele dentare nu așteaptă niciodată și pot apărea în cele mai nepotrivite momente. De aceea, oferim servicii de urgență stomatologică cu un accent deosebit pe promptitudine și calitatea tratamentului.

URGENTE

Rezolvare Rapidă a Urgențelor

Urgențele stomatologice necesită o atenție imediată și soluționarea lor în termen scurt pentru a evita complicațiile viitoare și pentru a reduce disconfortul pacientului. La EXQ Clinic ne angajăm să oferim un tratament în termen de 12 ore lucrătoare pentru urgențele stomatologice, inclusiv eliminarea durerii, tratamentul basic, incizia, extracția, eliberarea rețetei și îndrumări ulterioare. Programarea pentru tratamentul ulterior se realizează în termen de 1-3 zile lucrătoare pentru a asigura o recuperare completă și eficientă.

Ce Constituie o Urgență Stomatologică?

Urgențele stomatologice pot avea diverse cauze și pot fi extrem de variate în manifestările lor. Printre cele mai comune situații de urgență se numără:

  • Durere intensă la nivelul unui dinte sau al gingiilor
  • Fracturi sau ciobirea unui dinte
  • Pierderea sau ruperea unei coroane dentare sau a unui implant
  • Leziuni orale provocate de accidente
  • Infecții orale severe
  • Tipuri de Durere și Tratamente Specifice

Durerea dentară poate avea diverse cauze și manifestări. De la pulpita, care este o inflamație a pulpei dintelui, până la hipersensibilitatea dentinară și complicațiile mai grave precum abcesele, clinica noastră este pregătită să gestioneze orice problemă întâmpinată de pacienți. Tratamentul adecvat este asigurat de echipa noastră de specialiști, care dispune de experiență și competențe în tratarea diverselor afecțiuni stomatologice.

grafic parodontologie

Contactați-ne pentru Prezentare Rapidă și Profesională

În caz de urgență stomatologică, timpul este esențial. De aceea, vă recomandăm să ne contactați imediat la numărul de telefon 0786.277.734 sau să faceți o programare online pe site-ul nostru https://exqclinic.ro/contact. De asemenea, suntem disponibili și prin e-mail la adresa exqclinic@gmail.com. Echipa noastră va răspunde prompt și vă va oferi instrucțiunile necesare pentru gestionarea situației până când ajungeți la clinica noastră.

 

La EXQ Clinic Cluj ne angajăm să oferim servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, chiar și în cele mai critice situații. Contactați-ne cu încredere pentru tratamentul de urgență de care aveți nevoie!

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button