Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

Chirurgie Orala Cluj

Ultimele tehnologii digitale

Extracții dentare, tratamente parodontale, implanturi dentare și adiții de țesuturi

CHIRURGIA ORALĂ A STOMATOLOGIEI MODERNE

În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Clinic Cluj-Napoca respectăm cele mai înalte standarde de performanță ale Chirurgiei Orale, pentru a-ți oferi experiențe confortabile, cu un grad ridicat de vindecare și recuperare postoperatorie.

EXQ CLINIC, CHIRURGIE ORALĂ CLUJ-NAPOCA

Intervențiile de chirurgie orală și maxilo-facială reprezintă cele mai complexe tratamente de reabilitare pentru afecțiunile dento-parodontale, maxilo-mandibulare, cervico-faciale și oro-maxilo-faciale (de la nivelul cavității orale, feței, capului și gâtului). Chirurgia orală, cunoscută drept chirurgia dentară, este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu studiul, prevenirea, diagnosticul și tratamentul funcțional sau estetic al afecțiunilor dinților, oaselor maxilare și gingiilor, cu ajutorul intervențiilor chirurgicale.

Chirurgia orală acoperă o arie largă de intervenții chirurgicale, de la simplele extracții dentare la tratamentele parodontale complexe și inserțiile de implanturi dentare. Însă, prevenția este preocuparea fundamentală a medicilor noștri, specializați pe cele mai noi proceduri, tehnici și tehnologii de investigare și de tratamente minim-invazive ale afecțiunilor dento-parodontale. Tocmai de aceea, ședințele periodice de profilaxie (o dată la 6 luni) sunt esențiale în depistarea problemelor cavității orale.

Noile tehnologii digitale ale stomatologiei moderne ușurează major diagnosticul precoce al anomaliilor, leziunilor și traumatismelor dento-parodontale, susținând pe mai departe opțiunile terapeutice pentru toate stadiile de tratament. În faza chirurgicală, tehnologiile de ultimă generație îți oferă confortul maxim pre și postoperator, fără durere sau stres emoțional pe parcursul intervenției chirurgicale. Cu fiecare plan de tratament, ne asigurăm de cooperarea ta, pentru o recuperare rapidă și în siguranță.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

grafic implant dentar

RESTAURAREA SIGURĂ A SĂNĂTĂȚII ORALE

În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Cluj-Napoca, medicii stomatologi specializați în chirurgie își dedică cu grijă experiența și pasiunea pentru profesie, pentru a-ți oferi cele mai benefice experiențe:

 • Extracții dentare
 • Tratamente parodontale complexe
 • Inserția implanturilor dentare
 • Adiții de țesuturi (augmentare osoasă și de membrane)
 • Operații de sinus lifting

BENEFICII ALE TEHNOLOGIILOR DIGITALE

EXTRACȚIA DENTARĂ

Ce este și când ai nevoie de ea?

Extracția dentară este o intervenție chirurgicală prin care se scoate un dinte care nu mai poate fi salvat. Aceasta reprezintă ultima soluție de tratament pentru restaurarea esteticii și sănătății orale a pacientului, după ce au fost epuizate toate celelalte opțiuni terapeutice. În prezent, extracția dentară este o procedură chirurgicală sigură și lipsită de durere, grație anesteziei locale și a tehnicilor inovative de diagnostic și intervenție. Tehnologia stomatologică modernă ne oferă soluții personalizate pentru o eficiență maximă.

Extracția dentară poate fi recomandată în cazul dinților:

 • cariați profund;
 • sparți sau fracturați;
 • luxați sau mobili (care se mișcă);
 • temporari, aflați în poziția greșită;
 • afectați de parodontoză profundă;
 • înghesuiți, restanți sau izolați;
 • incluși (blocați în os, fără să erupă);
 • suprapuși sau supranumerari (în plus);
 • afectați de infecții, tumori și cangrene.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

 

TRATAMENTUL PARODONTAL COMPLEX

Ce presupune?

Tratamentul chirurgical parodontal este recomandat cazurilor avansate de parodontoză. Atunci când boala parodontală evoluează de la stadiul incipient al gingivitei la parodontoza (paradontoza sau parodontita) profundă, aparatul de susținere al dintelui numit parodonțiu se deteriorează. Astfel, dintele nu mai are o bază solidă în osul maxilar, dezvoltând infecții. Prin tratamentele parodontale complexe, medicii stomatologi specialiști vor îndepărta țesuturile bolnave care nu se mai pot regenera, curățând și sterilizând zona afectată. În funcție de gravitatea stadiului bolii parodontale, pot fi recomandate extracțiile dentare ale dinților compromiși, adițiile de os și implanturile dentare, cu rol reconstructiv.

Tratamentul chirurgical al parodontozei avansate cuprinde următoarele intervenții:

 • operația cu lambou, pentru a reduce punga parodontală de la un dinte sau un grup de dinți;
 • grefa gingivală, prin care se corectează retracția gingivală inestetică, de pe rădăcinile dinților;
 • grefa osoasă, pentru regenerarea și completarea deficitului de os maxilar, cu rol de susținere.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

 

IMPLANTURILE DENTARE

Operație și avantaje

Operația de implant dentar este recomandată pentru a completa dantura rămasă incompletă. Implantul dentar premium este soluția nr. 1 pentru restaurarea dentară la cele mai înalte standarde stomatologice, a unui singur dinte lipsă sau a întregii arcade dentare. Evoluția stomatologiei moderne ne oferă cele mai bune rezultate, prin operații de implant dentar nedureroase, cu o estetică impecabilă și o rată de succes de peste 97%. Acestea redau funcțiile dinților naturali – ca aspect, funcționalitate și confort.

În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Cluj-Napoca îți oferim cele mai performante opțiuni de implanturi dentare premium, cu garanție de la 8 ani până pe viață. Inserarea chirurgicală a unui implant dentar în osul maxilar este lipsită de durere și minim-invazivă, datorită experienței medicilor noștri și a noilor tehnologii digitale. Implantul dentar este un șurub din titan, care înlocuiește dintele natural ca rădăcină artificială a unei lucrări protetice montată deasupra (coroană dentară, punte sau proteză dentară fixă).

Avantajele implanturilor dentare premium evoluează constant, în cadrul unui domeniu performant al stomatologiei, în care cercetările medicale și inovația concurează pentru cele mai bune rezultate:

 • investiție în sănătatea ta orală și generală a organismului;
 • rezultate premium – estetice, funcționale și de confort;
 • dinți ficși care arată și se simt ca dinții naturali;
 • zâmbet impecabil și un aspect echilibrat al feței;
 • creșterea încrederii în sine și a stimei de sine;
 • corecția mușcăturii și a procesului de masticație;
 • îmbunătățirea pronunției și a digestiei alimentelor;
 • garanția calității pe termen lung, de la 8 ani până pe viață.

 PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

 

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button