Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

TERAPIA CARIILOR ȘI TRATAMENTELE ODONTALE

Plombe estetice cu compozit fotopolimerizabil

ZÂMBET IMPECABIL FĂRĂ PETE, FISURI, FRACTURI SAU CARII!

Obturații dentare compozit și incrustații dentare

La clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca, medicii specialiști în tratamente odontale personalizează terapia leziunilor de la nivelul dinților pentru o reconstrucție funcțională și estetică la cele mai înalte standarde stomatologice, limitând complicațiile pe termen lung.

EXQ CLINIC, TERAPIA CARIILOR DENTARE CLUJ-NAPOCA

Terapia cariilor dentare în cadrul clinicii EXQ Clinic Cluj-Napoca putem spune că începe cu ședințele periodice de profilaxie dentară. Prin aceste controale și igienizări dentare profesionale, o dată la 6 luni, de 2 ori pe an, medicii noștri stomatologi specialiști au ocazia să îți investigheze întreaga cavitate orală și să depisteze precoce leziunile de la nivelul dinților. De la simple pete albe sau negre în spații interdentare inaccesibile la găuri dentare minore, simptomele cariilor incipiente trebuie tratate prioritar.

Importanța profilaxiei dentare profesionale este unul dintre subiectele noastre preferate, deoarece prin aceasta se previn complicațiile stomatologice profunde și se menține sănătatea orală optimă, la orice vârstă. Apariția cariilor dentare este cea mai comună afecțiune stomatologică, corelată în primul rând cu igiena orală deficitară. Periajul corect de două ori pe zi, dimineața și seara înainte de culcare, precum și ședința bianuală de profilaxie din cabinet, sunt primele măsuri de prevenție a formării cariilor dentare.

Ședința de igienizare profesională periodică în clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca cuprinde: detartrajul cu ultrasunete (pentru îndepărtarea completă a tartrului și a plăcii bacteriene cauzatoare de carii), periajul profesional (pentru curățarea profundă a petelor și a spațiilor interdentare), airflow-ul (pentru lustruirea dinților cu flux de aer), fluorizarea (pentru remineralizarea leziunilor minore), anamneza (pentru evaluarea stării de sănătate orală) și instructajul personalizat de periaj.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

grafic tratare carii

ZÂMBETUL STRĂLUCITOR CUCEREȘTE DE FIECARE DATĂ!

OBTURAȚIA (PLOMBA) COMPOZIT FOTOPOLIMERIZABIL,

Plombe cu materiale de ultimă generație

Obturația dentară, cunoscută în cunoașterea comună drept plombă, este un tratament stomatologic nedureros, prin care se repară structura și aspectul unui dinte lezat. Procedura, realizată cu sau fără anestezie – în funcție de profunzimea leziunii, îndepărtează țesuturile dentare deteriorate ale dinților și reconstruiește cavitățile astfel formate cu un material special de obturație. Plombele cu rășini compozite sunt cele mai estetice și populare obturații ale stomatologiei moderne, oferind un aspect natural și rezistență. Prin șlefuire, acestea redau dinților funcția și forma inițială, consolidându-le sănătatea.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

BENEFICIILE PLOMBELOR CU COMPOZIT

Vindecă și restaurează impecabil estetica și funcționalitatea dinților

Imită perfect structura dinților naturali pe perioade lungi de timp

Implică tratamente rapide, sigure și eficiente, lipsite de dureri

Redau încrederea în sine și frumusețea unui zâmbet radiant

Protejează sănătatea orală de infecții și de complicații

 

SIGILAREA DINȚILOR LA COPII

Ce este?

Sigilarea dentară este o procedură de prevenție a apariției cariilor la copii, prin aplicarea unui gel special protector, fixat pe dinți, cu rolul de a acționa ca un scut împotriva depunerilor bacteriilor în șanțurile și fosetele (gropițele) dentare. Tratamentul de sigilare a dinților copiilor este recomandat atât pentru dinții temporari, cât și pentru cei permanenți. Este o tehnică modernă, eficientă, minim-invazivă și foarte populară de a le proteja dantura. Dinții predispuși la carii sunt astfel protejați printr-o igienizare profesională, tratarea ulterioară cu o substanță specială de sigilare și controale medicale o dată la 6 luni.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

 

RESTAURĂRI ESTETICE IMPECABILE

Plombe ce imită dintele natural

În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Clinic Cluj-Napoca, restaurările terapeutice ale cariilor respectă cele mai înalte standarde ale esteticii dentare moderne. Tratamentele cu compozit fotopolimerizabil sunt sigure, nedureroase și oferă rezultate impecabile, cu aspect și funcționalitate identice cu cele ale dinților naturali. În etapele avansate ale cariilor, când infecția a ajuns la nerv (pulpa dentară), acesta va fi extirpat printr-un tratament de canal, realizat la microscop. Abia apoi va fi finalizată plomba dentară.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

INCRUSTAȚIILE DENTARE

Ce sunt?

Incrustațiile dentare sunt piese protetice asemănătoare obturațiilor – dar cu un grad crescut de estetică,  funcționalitate și rezistență, care refac unul sau doi pereți ai unui dinte afectat de carii extinse sau de malocluzie (mușcătură dezechilibrată). Incrustațiile dentare sunt de diferite dimensiuni și se realizează personalizat în laborator, pe baza amprentelor dentare. Acestea oferă un aspect total natural, iar procedura de restaurare dentară este minim-invazivă, cu rezultate durabile care fortifică dintele.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

PAȘII TRATAMENTULUI ODONTAL PENTRU CARII

 1. Consultația de evaluare și investigațiile recomandate
 2. Radiografie dentară digitală realizată de cel mult 6 luni
 3. Prezentarea diagnosticului și stabilirea planului de tratament
 4. Realizarea obturațiilor dentare cu un compozit fotopolimerizabil
 5. Tratamente de canal, dacă infecția cariei a ajuns la pulpa dentară
 6. Incrustații dentare sau coroane dentare, pentru pierderi dentare severe
 7. Vizite periodice pentru ședințele profilactice de igienizare profesională

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

  Recenzii

  EXQ Clinic

  Ce spun clientii despre noi

  EXQ Clinic
  5.0
  Based on 71 reviews
  powered by Google
  Mihai SzentesyMihai Szentesy
  14:09 27 Jan 24
  Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
  Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
  11:13 19 Jan 24
  Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
  Bogdan DenesBogdan Denes
  08:21 14 Dec 23
  Cel mai bun din oraș!
  Cristina TantarCristina Tantar
  14:13 13 Dec 23
  EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
  Cori PopaCori Popa
  12:44 13 Dec 23
  O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
  Mihaela GinjuMihaela Ginju
  15:40 06 Dec 23
  Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
  BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
  09:15 17 Nov 23
  Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
  Attila ColaciAttila Colaci
  11:01 26 Sep 23
  Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
  Marta LaslauMarta Laslau
  07:02 14 Sep 23
  O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
  Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
  17:23 09 Aug 23
  Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
  js_loader
  Call Now Button