Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

IMPLANT DENTAR

Reîntregirea zâmbetului larg

ZÂMBEȘTE CU ÎNCREDERE!

Implanturi dentare de calitate premium: implantul Straumann și implantul Megagen

Medicii specialiști ai Clinicii Stomatologice EXQ Clinic Cluj-Napoca îți redau șansa unui zâmbet impecabil prin soluțiile optime de implant dentar premium, pentru o restaurare completă a danturii cu dinți artificiali ficși.

EXQ CLINIC, IMPLANTURI DENTARE PREMIUM CLUJ-NAPOCA

Pierderea unuia sau mai multor dinți de pe arcadele dentare constituie un eveniment tragic în viața oricărui om. Când toate încercările de salvare a danturii naturale eșuează, apare nevoia de restaurare dentară. Aceasta este necesară nu doar pentru îmbunătățirea aspectului estetic (frumusețea zâmbetului și armonia feței), ci și pentru îndeplinirea rolurilor funcționale de masticație (mestecarea alimentelor) și de fonație (pronunțarea sunetelor). Dintre toate opțiunile de restaurare, implantul dentar este alegerea nr. 1.

O dantură incompletă este un indiciu al stării de sănătate, al nivelului stimei de sine și al standardului de viață. Zâmbetul care radiază sănătate și o estetică dentară la cele mai înalte standarde ale stomatologiei moderne – convinge și cucerește în orice împrejurare. O spun statisticile și toate sondajele care chestionează percepția oamenilor asupra impactului calității danturii. Implanturile dentare premium îți oferă o nouă șansă de a zâmbi cu o dantură impecabilă, sănătoasă și cu aspect natural.

Opțiunile de restaurare dentară completă a gurii sau doar a câtorva dinți sunt în prezent extrem de variate. De la protezele dentare mobile și punțile clasice, până la implanturile dentare de ultimă generație, reabilitarea totală sau parțială a danturii este accesibilă pentru tot mai mulți oameni. Însă, implanturile dentare premium sunt singurele metode de restaurare dentară care se simt și arată ca dinții naturali. În plus, acestea nu compromit dinții vecini – prin șlefuire și devitalizare (scoaterea nervului).

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

poza aparat dentar

ZÂMBETUL PERFECT ESTE ORIGINAL ȘI IMPECABIL

Deteriorarea și chiar pierderea dinților nu mai constituie un impediment în calea sănătății orale optime. Estetica dentară impecabilă – cu dinți frumoși, corect aliniați și de un alb imaculat, este acum noul standard al stomatologiei moderne. Dinții de porțelan, reprezentați de coroane și fațete dentare ceramice, sunt opțiunea premium de restaurare dentară pentru dinții rupți, ciobiți sau lipsă. Proprietățile lor de înaltă estetică și rezistență au revoluționat calitatea lucrărilor dentare fixe personalizate.

În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Cluj-Napoca, atenția medicilor noștri specialiști în Protetică și Estetică Dentară este orientată spre redobândirea unei sănătăți orale cu aspect ireproșabil. Deoarece, înainte de toate, un dinte frumos este în esență un dinte sănătos. Noile tratamente performante ale stomatologiei moderne oferă rezultate previzibile, eficiente și de durată, fără dureri și fără disconfort. Într-un cadru relaxant și ultramodern, îți onorăm încrederea de a-ți reda zâmbetul la care ai visat mereu.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

DINȚI FICȘI CU ASPECT NATURAL,

IMPECABILI ȘI PERFECT FUNCȚIONALI

implant dentar all on 6

Investiția într-un implant dentar de top justifică proprietățile și calitatea premium ale rezultatelor finale.

În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Clinic Cluj-Napoca îți oferim lucrări dentare impecabile, ca soluții personalizate de dinți ficși, cu aspect natural și o satisfacție totală care durează. E important de subliniat faptul că modelele premium de implanturi dentare au garanția calității de la opt-zece ani până pe viață. Mai mult, cu ajutorul noilor tehnologii digitale, tratamentele inovative de ultimă generație adaptează nevoile pacienților la preferințele acestora. Nimic nu îți mai stă în calea unei danturi perfecte!

Proprietățile implanturilor dentare, care înlocuiesc cu succes dinții naturali compromiși sau a celor lipsă cu dinți ficși impecabili, preiau funcțiile estetice și funcționale ale danturii originale. Spre diferență de incomodele proteze mobile, implanturile dentare îți oferă confortul de a zâmbi, de a mânca și de a socializa fără grijă. Dinții ficși au aspect total natural, nu alunecă în gură și pot fi igienizați normal, ca dinții naturali. Suntem pasionați de domeniul implantologiei și te vom ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ai încredere și nu îți mai face griji! Procedurile moderne de implantare dentară garantează siguranța unei experiențe netraumatizante, atât în cabinet, cât și ulterior intervenției. Te așteptăm în ambianța relaxantă a cabinetelor noastre ultramoderne, unde medicii noștri experimentați vor avea grijă de tine.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

Definiție și beneficii

IMPLANT DENTAR CLUJ

Implantul dentar este o piesă stomatologică personalizată care înlocuiește cu succes dinții pierduți sau care nu mai pot fi salvați. Procedura de implantare dentară se realizează prin plasarea unui șurub din titan în osul maxilarului, în locul rădăcinii naturale. Peste acesta va fi montată o coroană dentară, pentru a întregi dintele fix artificial, care va arăta, va funcționa și se va simți exact ca un dinte natural.

Implanturile dentare premium beneficiază de o integrare maximă și de o rată de succes de peste 97%. Evoluția continuă a stomatologiei moderne a dus la perfecționarea acestor structuri dentare unice, stabile și ușor acceptate de către organism, prin osteointegrare completă. Avantajele implanturilor dentare față de punțile dentare și protezele mobile le diferențiază ca fiind soluția nr.1 de restaurare a dinților lipsă:

 • Oferă o nouă dantură fixă, sănătoasă și frumoasă;
 • Recreează un zâmbet impecabil, cu aspect natural;
 • Pun în armonie trăsăturile feței, întinerind-o;
 • Îmbunătățesc imaginea, valoarea și stima de sine;
 • Te scapă de complexe și îți oferă un avantaj estetic;
 • Corectează mușcătura, ușurând mestecarea;
 • Susțin sănătatea orală, dar și pe cea generală;
 • Cresc calitatea vorbirii cu o pronunție corectă;
 • Contribuie la o bună digestie și alimentație;
 • Protejează sănătatea maxilarelor de atrofie;
 • Mențin poziția dinților naturali învecinați;
 • Redau bucuria de a mânca și de a socializa;
 • Sporesc încrederea în sine și calitatea vieții.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

Implantul dentar premium

Implantul dentar premium este un instrument chirurgical stomatologic biocompatibil, ceea ce înseamnă că este compatibil cu țesuturile și cu osul maxilarului. Corpul implantului, reprezentat de șurubul de titan care ține locul rădăcinii naturale, are rol de suport rezistent – o bază pentru lucrările protetice ce urmează a fi montate prin intermediul unui bont protetic: coroană dentară (pentru un dinte) sau punte (pentru mai mulți dinți alăturați). Implanturile dentare premium sunt dinți artificiali cu aspect natural.

Estetica implanturilor dentare premium este garantată de coroanele de ceramică presată EMAX sau din ZIRCONIU, care prin calitatea superioară le oferă un aspect impecabil și o maximă rezistență. Implanturile dentare premium sunt cele mai moderne soluții de restaurare a danturii cu dinți lipsă. Ancorarea implantului în os prin osteointegrare durează în medie 12 săptămâni, iar pe parcursul întregului proces vom găsi din prima clipă cea mai bună soluție estetică provizorie și funcțională.

 

IMPLANTURI DENTARE PREMIUM

CLINICA STOMATOLOGICĂ EXQ CLINIC

 

IMPLANTUL DENTAR STRAUMANN

Garanție pe viață

Implantul dentar Straumann este soluția de top între implanturile dentare premium, recunoscut drept implantul numărul 1 în lume. Acesta este recomandat pentru orice tip de edentație, respectiv în cazul lipsei parțiale sau totale a dinților. Sistemul de implant dentar Straumann îți oferă rezultate rapide și de durată, pentru frumusețea și sănătatea unui zâmbet impecabil. Inovația tehnologică a tratamentului dentar restaurativ Straumann impune standardele de excelență din implantologie, prin calități premium:

 • Rezultate excelente, rapide și durabile în timp;
 • O dantură impecabilă și perfect funcțională;
 • Un zâmbet frumos, cu aspect sănătos și natural;
 • Intervenție chirurgicală modernă, minim invazivă;
 • Performanță digitală revoluționară, complet integrată;
 • Materiale unice pe piață, din titan de grad 4 și zirconiu;
 • Peste 60 de ani experiență în cercetarea științifică;
 • Tratament inovativ – fără durere, ghidat digital;
 • Evită nevoia de adiție de os la volum osos limitat;
 • Reduce disconfortul chirurgical și sângerarea;
 • Biocompatibilitate completă cu organismul;
 • Recuperare rapidă și o investiție rentabilă;
 • Rezistență excelentă de-a lungul timpului;
 • Calitate elvețiană premium cu garanție pe viață.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

IMPLANTUL DENTAR MEGAGEN

Osteointegrare record

Implantul dentar Megagen este soluția modernă de înlocuire a dinților absenți, la cele mai înalte standarde de calitate ale implantologiei. Acest sistem de implantare dentară este minim invaziv, deoarece este realizat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, de puritate superioară, și dispune de o spiră revoluționară care protejează țesutul osos. Astfel, implantul dentar Megagen este potrivit pentru orice calitate a osului atât în zona molarilor, cât și în cea frontală, cu aplicarea coroanei în timpul intervenției.

 • Rezultate premium, eficiente și rapide;
 • O dantură impecabilă și gingii sănătoase;
 • Restaurarea dentară completă a liniei zâmbetului;
 • Design superior pentru o estetică superioară;
 • Calitate înaltă a purității materialelor de titan;
 • Suprafață unică a implantului cu ioni de calciu XPEED;
 • Sănătatea osului prin închidere ermetică a implantului;
 • Osteointegrare record a implantului în doar 30 de zile;
 • Reduce pierderea osoasă și conservă dinții naturali;
 • Recomandat pentru un dinte sau întreaga arcadă;
 • Redă estetica excelentă și naturală a gingiei;
 • Confort sporit în timpul și post intervenție;
 • Tratament minim invaziv și cu timp redus;
 • Rezultate care durează în timp.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

PAȘII TRATAMENTULUI DE IMPLANT DENTAR
 1. Consultația de evaluare și investigațiile recomandate
 2. Interpretarea rezultatelor și verificarea contraindicațiilor
 3. Consultarea opțiunilor și stabilirea planului de tratament
 4. Intervenția chirurgicală de inserare a implantului dentar
 5. După caz, extracții dentare și realizarea adițiilor osoase
 6. Montarea lucrării protetice fixe provizorii (pe loc sau a doua zi)
 7. Vindecarea țesuturilor prin osteointegrare (de la 30 de zile la 3 luni)
 8. Atașarea lucrărilor protetice fixe definitive.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button