Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

PROTETICĂ DENTARĂ CLUJ

Restaurări dentare cu dinți de porțelan

ZÂMBETUL DE HOLLYWOOD!

Coroane și fațete dentare de porțelan, proteze dentare fixe

EXQ Clinic este clinica ta stomatologică din Cluj-Napoca unde restaurarea dentară cu lucrări protetice de ultimă generație îți redobândește zâmbetul impecabil, cu un design nou, perfect armonizat cu trăsăturile faciale și cu personalitatea ta.

EXQ CLINIC, PROTETICĂ DENTARĂ CLUJ-NAPOCA

Frumusețea zâmbetului ne determină calitatea relațiilor și, mai mult, calitatea vieții. Nu mai este un secret faptul că prima impresie este definitorie pentru percepția celor din jur. Felul în care ne prezentăm lumii spune foarte multe despre identitatea noastră socială, psihologică și economică. Nenumărate studii certifică rolul unui zâmbet impecabil în aprecierea, fondată sau falsă, a abilităților și calităților unei persoane. Oamenii care zâmbesc frumos par nu doar mai atractivi, ci și mai de încredere și mai capabili.

Dacă în trecut, un zâmbet strălucitor și perfect echilibrat cu trăsăturile feței era accesibil doar câtorva persoane, din cauza costurilor exorbitante și a serviciilor indisponibile, în prezent, opțiunile sunt variate și la îndemâna tuturor. În Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca îți dedicăm experiența echipei noastre interdisciplinare, specializată pe soluții personalizate de restaurare dentară. Dinții tăi pătați, roși, ciobiți, fisurați, fracturați sau în lipsă pot fi înlocuiți cu noi construcții dentare impecabile de dinți ficși.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

grafic proteza dentara

ZÂMBETUL DE HOLLYWOOD

Zâmbetul de Hollywood este accesibil și în Cluj-Napoca, Clinica Stomatologică EXQ Clinic tratând fiecare caz în parte pe gusturile estetice ale pacientului. Grație noilor tehnologii digitale ale stomatologiei moderne și a dedicării medicilor noștri specialiști, estetica și protetica dentară pot fi acum personalizate pe grade diferite ale simțului natural. Dacă unii pacienți preferă dantura de un alb imaculat și cu o estetică ostentativă, alții își doresc un aspect perfect natural, integrat personalității lor.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

PROTETICĂ DENTARĂ CLUJ

Definiție și beneficii

Protetica dentară este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu restaurarea dinților cu ajutorul lucrărilor protetice fixe (fațete, coroane sau punți dentare) și al lucrărilor mobile sau mobilizabile (proteze totale sau parțiale). Refacerea dinților lipsă sau degradați de diferite afecțiuni dentare are rol atât estetic, cât și funcțional. Dantura completă, sănătoasă, corect aliniată și cu o mușcătură corectă, determină calitatea fonației (pronunțarea sunetelor), dar și a masticației (mestecatul alimentelor).

Tratamentele protetice sunt recomandate pentru reconstrucția danturii cu dinți lipsă, pentru mascarea dinților pătați sau colorați și a diastemei (spațiu interdentar larg între dinții frontali) sau pentru repararea dinților ciobiți, rupți sau fracturați. În cadrul Clinicii Stomatologice EXQ Clinic Cluj-Napoca, te consultăm pentru a lua cea mai bună decizie pentru preferințele și resursele de care dispui, în cadrul unui tratament individualizat cu dinți ficși din porțelan (ceramică dentară EMAX) sau din zirconiu.

Beneficiile proteticii dentare premium:

   • Restaurarea estetică și funcțională a danturii deteriorate și/sau incomplete;
   • Remodelarea zâmbetului natural cu o dantură impecabilă și rezistentă;
   • Îmbunătățirea vorbirii, mestecării, digestiei și a trăsăturilor feței;
   • Consolidarea sănătății arcadelor dentare și a sănătății generale;
   • Creșterea stimei de sine și a plăcerii de a socializa liber;
   • Îndepărtarea disconfortului și a sensibilității dentare/orale;
   • Promovarea calității vieții și a evoluției personale.

SERVICII

PROTETICĂ DENTARĂ

CLINICA STOMATOLOGICĂ EXQ CLINIC

 

SOLUȚII PROTETICE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

COROANELE DENTARE EMAX SAU DIN ZIRCONIU

Acoperă sau înlocuiesc perfect dinții naturali

Coroanele dentare ceramice EMAX sau cele din zirconiu sunt lucrări protetice de restaurare dentară de înaltă clasă, prin care se acoperă dinții deteriorați sau se înlocuiesc cei compromiși, prin intermediul implanturilor dentare. Proprietățile superioare ale coroanelor dentare de ceramică EMAX și din zirconiu ne permit refacerea integrității arcadelor dentare cu dinți ficși, care preiau cu fidelitate funcțiile estetice și funcționale ale dinților naturali. Aceste coroane dentare se remarcă și printr-o rezistență durabilă.

Coroanele dentare sunt recomandate în situația în care un dinte este prea distrus pentru a mai putea fi salvat sau o mare parte din structura acestuia e pierdută. Coroanele dentare din ceramică presată EMAX sunt considerate cele mai estetice coroane dentare și sunt recomandate dinților frontali, deoarece au o transluciditate (transparență parțială) care se aseamănă cu cea a dinților naturali și nu au suport metalic, ce poate provoca alergii și colorație marginală gingivală (o linie închisă la culoare la baza dintelui).

Coroanele din zirconiu sunt mai rezistente la masticație și sunt recomandate cu precădere dinților laterali, deși sunt folosite cu succes și la dinții frontali. Grație calităților zirconiului, care este un material alb și dur, coroanele din zirconiu pot fi individualizate pe nuanța și pe transluciditatea dentară dorită de pacient. În funcție de profunzimea cariilor dentare și a traumatismelor dento-parodontale care cauzează deteriorarea dinților, echipa noastră îți va propune cele mai eficiente soluții restaurative personalizate.

În Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca, procesul coroanelor dentare este eficientizat la maxim de noile tehnologii digitale din domeniul proteticii și esteticii dentare. În cazul implanturilor dentare, coroana va fi montată pe bontul protetic, care intermediază fixarea în șurubul implantului, iar în cazul dinților deteriorați – aceștia vor fi inițial șlefuiți (vei purta coroane acrilice provizorii) și vor fi amprentați, ca abia mai apoi să urmeze cimentarea coroanelor dentare (provizorii și definitive).

Beneficiile coroanelor dentare premium:

 • Coroanele dentare premium EMAX și din ZIRCONIU redau estetica și funcționalitatea danturii;
 • Îmbracă dinții distruși profund și îi înlocuiesc pe cei care nu mai pot fi salvați de la extracție;
 • Preiau toate funcțiile estetice și funcționale ale danturii naturale;
 • Oferă o estetică dentară superioară, confort și rezistență în timp;
 • Sunt cele mai bune soluții de restaurare a danturii deteriorate major.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

FAȚETE DENTARE DE PORȚELAN ȘI DIN ZIRCONIU

Acoperă perfect latura frontală a dinților

Fațetele dentare ceramice EMAX și din ZIRCONIU sunt lucrări protetice care se aplică pe suprafețele frontale ale dinților cu defecte estetice, sub forma unor pelicule subțiri translucide. Fațetele dentare premium corectează forma, lungimea, orientarea și culoarea dinților strâmbi, înghesuiți, sparți, cu spații interdentare prea mari sau pătați. Rezultatele excelente garantează un aspect impecabil și natural, în nuanța și sub aspectul dorit de pacient. În cabinetul EXQ Clinic, tu îți alegi noul design al zâmbetului!

 

fatete denare privire din fata

 Beneficiile fațetelor dentare premium:

 • Fațetele dentare premium EMAX și din ZIRCONIU îți reconstruiesc zâmbetul impecabil;
 • Restaurează parțial estetica dentară frontală a dinților tăi naturali cu defecte;
 • Corectează minim-invaziv aspectul dinților pătați, decolorați sau ciobiți;
 • Refac aspectul dinților ca formă, culoare, mărime, orientare și lungime;
 • Îți oferă confortul dentar maxim, cu piese unice, realizate în laborator.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

PROTEZE DENTARE FIXE PREMIUM

Dantură falsă, parțială sau totală

Proteza dentară fixă de calitate premium este o lucrare protetică avansată de înlocuire a dinților lipsă, printr-un dispozitiv stomatologic de restaurare morfologică, estetică și funcțională. Proteza dentară poate fi parțială atunci când ține locul câtorva dinți lipsă sau totală, când restaurează dantura pe o întreagă arcadă dentară. Variantele premium oferă un confort sporit și un aspect natural al danturii, grație noilor tehnici ale stomatologiei moderne și calității garniturii de dinți artificiali (de ceramică sau din zirconiu).

Protezele dentare fixe pe implanturi oferă avantajul unei stabilități maxime a danturii, atât în timpul vorbirii, cât și în timpul masticației. Prin inserarea, de regulă, a 4 implanturi dentare pe maxilarul inferior și 6 implanturi pe cel superior, este fixată proteza dentară aferentă fiecărei arcade. Protezele dentare fixe nu alunecă în gură și nu se mișcă, ca în cazul protezelor mobile. Acestea îți oferă confortul maxim cu o estetică superioară și calități asemănătoare implanturilor dentare individuale.

Beneficiile protezelor dentare fixe:

 • Protezele dentare fixe pe implanturi restaurează dantura la un preț convenabil;
 • Îți redau confortul, estetica și funcționalitatea unei danturi fixe;
 • Noile modele premium îți oferă un aspect plăcut al danturii;
 • Sunt comode și practice, ușor de igienizat și de întreținut;
 • Îți redau zâmbetul și încrederea de a mânca și de a socializa.

PROGRAMEAZĂ-TE AICI

 

Recenzii

EXQ Clinic

Ce spun clientii despre noi

EXQ Clinic
5.0
Based on 71 reviews
powered by Google
Mihai SzentesyMihai Szentesy
14:09 27 Jan 24
Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
11:13 19 Jan 24
Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
Bogdan DenesBogdan Denes
08:21 14 Dec 23
Cel mai bun din oraș!
Cristina TantarCristina Tantar
14:13 13 Dec 23
EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
Cori PopaCori Popa
12:44 13 Dec 23
O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
Mihaela GinjuMihaela Ginju
15:40 06 Dec 23
Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
09:15 17 Nov 23
Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
Attila ColaciAttila Colaci
11:01 26 Sep 23
Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
Marta LaslauMarta Laslau
07:02 14 Sep 23
O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
17:23 09 Aug 23
Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
js_loader
Call Now Button