Clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca

TRATAMENT DE CANAL LA MICROSCOP

Succesul endodonției moderne

TRATAMENTE DE CANAL FĂRĂ DURERE!

Vindecarea rapidă a pulpei dentare, pentru dinți sănătoși

La clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca, medicii specialiști endodonți efectuează tratarea eficientă și fără durere a canalelor dentare, grație ultra-specializării continue, practicii la înaltă performanță și noilor tehnologii digitale.

EXQ CLINIC, TRATAMENT DE CANAL CLUJ-NAPOCA

Salvarea dinților afectați de infecții profunde ale pulpei dentare este misiunea fiecărui medic endodont dedicat. În cadrul clinicii stomatologice EXQ Clinic Cluj-Napoca, întreaga echipă multidisciplinară de medici stomatologi specialiști conlucrează pentru vindecarea și restaurarea dinților tăi naturali, cu scopul evitării complicațiilor și a extracțiilor dentare. Endodonția este acea ramură a medicinei dentare care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor din interiorul dintelui, prin canalul dentar.

Atunci când dintele este deteriorat și infectat din cauza unei carii profunde sau a unui traumatism dento-parodontal grav este recomandat tratamentul de canal la microscop. Acesta este cunoscut în termeni populari drept ,,scoaterea nervului’’ tocmai pentru că tratamentul de canal implică extragerea nervului și tratarea pulpei dentare, printr-o curățare atentă a țesuturilor afectate. Interiorul dintelui este dezinfectat fără durere și cu o precizie microscopică, cu ajutorul aparaturii digitale performante de ultimă generație.

Dar ce este pulpa dentară? Pulpa dentară a unui dinte este structura formată din nerv dentar și vase minuscule de sânge, cu extindere în rădăcina dintelui, pe toată lungimea acesteia, în canalul radicular. Deci, canalul dentar radicular (al rădăcinii) este tocmai porțiunea de la vârful rădăcinii până la coroana dentară, care conține pulpa dentară cu nerv. Dacă în trecut tratamentele de canal erau anevoioase, în prezent, scoaterea nervului la microscop nu mai prezintă dificultăți, în cele mai multe cazuri.

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

grafic tratament canal

DUREREA NU MAI ESTE O PROBLEMĂ!

TRATAMENT DE CANAL LA MICROSCOP,

SCOATEREA NERVULUI FĂRĂ DURERE

În clinica Stomatologică EXQ Clinic Cluj-Napoca, tratamentul de canal radicular la microscop este lipsit de durere și nu îți creează disconfort. Din contră, tratamentele stomatologice moderne țin cont de latura emoțională asociată intervențiilor, în special la generațiile mature de pacienți. Astfel, este important pentru noi să te simți în siguranță și avem grijă ca fiecare pas al tratamentului de canal să fie efectuat cu maximă atenție. În funcție de afectarea pulpei dentare, tratamentul endodontic necesită câteva ședințe.

  microscop stomatologie

  AVANTAJELE TRATAMENTULUI DE CANAL LA MICROSCOP

  Tehnologii digitale avansate

  • Tratament precis și eficient în salvarea unui dinte natural;
  • Vindecă în siguranță pulpa dentară din interiorul dintelui;
  • Rapid și în ședințe puține, în funcție de gravitatea infecției;
  • Rentabil, în comparație cu extracția și înlocuirea dintelui;
  • Terapie fără durere sau disconfort, realizată sub anestezie;
  • Restaurează profund dintele natural, consolidându-l;
  • Protejează și menține sănătatea întregii cavități orale.

  PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

   

  CAUZELE INFECTĂRII PULPEI DENTARE

  Recomandarea tratamentului endodontic

  • Cariile profunde netratate, cel mai adesea datorate igienei dentare precare;
  • Afecțiunile parodontale avansate, cu infectarea gingiilor și țesuturilor moi;
  • Traume dento-parodontale majore, care atentează la integritatea dintelui;
  • Neglijarea igienei dentare și a ședințelor periodice de profilaxie, o dată la 6 luni.

  PROGRAMEAZĂ-TE AICI

   

  PAȘII TRATAMENTULUI ENDODONTIC

  1. Consultația de evaluare, a medicului specialist endodont
  2. Realizarea unei tomografii computerizate dentare (CT)
  3. Prezentarea opțiunilor și stabilirea planului de tratament
  4. Începerea tratamentului, cu pregătirea canalului radicular
  5. Extracția nervului, cu utilizarea unor substanțe dezinfectante
  6. Sigilarea și izolarea canalului radicular, printr-o obturație
  7. Reconstrucția estetică și funcțională a coroanei dentare

  PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

   Recenzii

   EXQ Clinic

   Ce spun clientii despre noi

   EXQ Clinic
   5.0
   Based on 71 reviews
   powered by Google
   Mihai SzentesyMihai Szentesy
   14:09 27 Jan 24
   Doctorul Letiția Drăgan este de departe unul dintre cei mai buni stomatologi cu care m-am consultat și de la care am primit tratament.Extrem de informat, amabil, sincer, profesionist,Ea este simbolul a ceea ce reprezintă un medic adevărat.Abilitatea ei de a intra în legătură cu pacienții este, de asemenea, uimitoare.Este o excelentă comunicatoare, nicio întrebare nu este respinsă sau rămâne fără răspuns.Acesta este genul de medic care durează un timp pentru a găsi, dar căutarea merită. Eu și soția mea călătorim din Deva pentru a fi tratați de Dr Letiția Drăgan.Clinica EXQ este într-adevăr EXQUISITĂ! Combinând o atmosferă calmă cu cea mai recentă tehnologie, întreaga echipă a creat un loc în care pacienții primesc nivelul de îngrijire stomatologică de care au nevoie și merită.Mulțumesc clinica EXQ!
   Claudiu TirnovanClaudiu Tirnovan
   11:13 19 Jan 24
   Recomand cu încredere! Servicii de calitate livrate de personal de excepție!
   Bogdan DenesBogdan Denes
   08:21 14 Dec 23
   Cel mai bun din oraș!
   Cristina TantarCristina Tantar
   14:13 13 Dec 23
   EXQCLINIC este o locație noua, moderna, cu locuri de parcare. Iar personalul te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de profesionalism in serviciile oferite.Recomand 🥰🤗
   Cori PopaCori Popa
   12:44 13 Dec 23
   O super experiență! Fetițele mele au fost super încântate 🥰Recomand cu drag
   Mihaela GinjuMihaela Ginju
   15:40 06 Dec 23
   Doamna doctor Letiția un medic de excelenta ,alături de întreaga echipa amabila !Servicii de calitate intr-o clinica ce -ti oferă o stare de bine ,în condiții perfecte!Recomand cu încredere !
   BARTOS ALINA ROXANABARTOS ALINA ROXANA
   09:15 17 Nov 23
   Un cabinet modern si primitor, cu un personal amabil care iti vor pune zambetul pe buze atât la propriu cat și la figurat👄 care știu sa lucreze la cele mai inalte standarde – fără durere si fără compromisuri. Recomand cu mare drag!🫶🏻
   Attila ColaciAttila Colaci
   11:01 26 Sep 23
   Pot sa spun ca a fost cea mai placuta vizita la dentist. Avand frica de doctori, m-am simtit foarte comod - dr. Letitia lucreaza foarte bine, fin si e atenta la fiecare detaliu in parte!
   Marta LaslauMarta Laslau
   07:02 14 Sep 23
   O experiență foarte plăcută. Medicul a fost foarte explicit cu privire la procedura pe care am realizat-o, explicând la fiecare pas ce urmează să facem. A fost foarte implicat și m-a asigurat ca totul va decurge fără durere iar rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor.Cel mai important pentru mine a fost faptul că, doamna doctor a fost o persoană foarte prietenoasă care m-a făcut să mă simt foarte confortabil.Recomand cu multă căldură!
   Dr. Laurențiu NistorDr. Laurențiu Nistor
   17:23 09 Aug 23
   Experiența în cadrul clinicii a fost una foarte plăcută. Serviciile oferite au fost peste așteptări! Am primit toate informațiile necesare cu privire la procedura de intervenție, iar medicul a făcut tot posibilul ca rezultatele să fie excelente!Recomand cu căldură!
   js_loader
   Call Now Button